De necrezut! Câți lei primește Vulpița, în fiecare lună, de la stat:

Viorel și Vulpița au venit la Acces Direct pentru a-și spune povestea de viață, însă puțini sunt cei care își mai amintesc faptul că cei doi sunt asistați social. Deși au făcut o avere de pe urma emisiunii de la Antena 1, mai sunt plătiți și de stat!

Vulpița de la Acces Direct nu a visat niciodată să aibă în portofel atâția bani cum are acum. Emisiunea de la Antena 1 îi aduce zilnic 100 de euro pe apariție, dar ea și Viorel mai beneficiază de bani și din partea statului.

Mai exact, cei doi sunt asistați social, motiv pentru care primesc suma de 439 de lei, pentru că se încadrează la categoria familie cu un copil, din 3 persoane, astfel: 0,714 ISR (357 de lei) pentru familiile formate din trei persoane, la care se adaugă 0,1640 ISR (82 de lei) pentru familia cu un copil, așa cum este cazul lor.

Deși ar putea să muncească, cei doi preferă să stea pe canapeaua emisiunii Acces Direct, fapt de pe urma căruia se aleg cu sume mai mari decât unele salarii din Capitală, motiv pentru care Vulpița nu vrea nici în ruptul capului să se întoarcă la Blăgești, căci nu-i mai place nici să fie săracă și nici să locuiască la țară.

Mai mult, în urma lansării sale pe piața muzicală, Vulpița de la Acces Direct a mai câștigat o sumă frumușică. Videoclipul său a adunat peste 5 milioane de vizualizări, ceea ce înseamnă că soția lui Viorel din Vaslui s-a mai îmbogățit cu câteva mii de euro potrivit femina

O scurtă rugăminte...

Prietenii te roagă să distribui știrea pe Facebook!
Îți multumim frumos!
Închide mesajul
This window will automatically close in 30 seconds