Jador se confruntă cu probleme de sănătate: „Am luat pastile și tot nu îmi trece”

Artistul trece printr-o perioadă destul de stresantă, căci are agenda plină cu evenimente și cântări. Din păcate, acest lucru îi aduce tânărului cântăreț și o serie de probleme de sănătate, de care pare că nu mai scapă.

Jador, unul dintre cei mai cunoscuți și îndrăgiți artiști de la noi din țară, traversează o perioadă extrem de încărcată. Fiind foarte apreciat de toată lumea, tânărul este invitat la diverse evenimente și cântări, lucru care îi aduce mult succes, dar și o serie de probleme de sănătate.

Foarte activ în mediul online, Jador le povestește fanilor aproape tot ce se întâmplă în viața lui personală, la fel cum s-a întâmplat și de data aceasta. Cu ce probleme se confruntă, mai exact, îndrăgitul artist?

Vestea că nu se simte deloc bine din punct de vedere fizic a venit în urmă cu scurt timp. Jador a povestit urmăritorilor de pe Instagram că nu traversează o perioadă prea bună din punct de vedere medical, asta pentru că se confruntă cu o serie de afecțiuni care nu-i dau pace de câteva zile bune.

Din fericire, nu este vorba despre o afecțiune gravă, ci despre o durere de cap care persistă, deși a luat tratament medicamentos zile în șir.
Artistul le-a mai spus fanilor că simte o presiune într-o porțiune a capului și că nu știe ce să mai facă.

„Problema, problema e că m-am enervat ieri și am o durere de cap de vreo două zile. Acum nu îmi mai trece. Am luat pastile și tot nu îmi trece. Într-un colț al capului mă doare mai tare. Nu știu ce să mai fac”, le-a povestit Jador fanilor săi din mediul online.

De-a lungul timpului, Jador a ajuns de mai multe ori pe mâinile medicilor. În urmă cu scurt timp, acesta a povestit tuturor că merge des la spital pentru a face analize, asta pentru că este foarte posibil să moștenească de la părinții lui o boală ereditară.

Din păcate este vorba despre c@ncer de colon, boala pe care au avut-o ambii lui părinți, dar au reușit să se vindece.

O scurtă rugăminte...

Prietenii te roagă să distribui știrea pe Facebook!
Îți multumim frumos!
Închide mesajul
This window will automatically close in 30 seconds