Ce meserie și câte clase are Vulpita de la Acces Direct! „La învățătură am fost așa..” Ramai masca

Cam toată țara știe acum cine sunt Vulpița și Viorel. Probabil unul dintre cele mai interesante lucruri la cei doi este faptul că sunt foarte asumați și că nu au nicio problemă în a fi lipsiți de complexe și în afi fix ei înșiși.

Mulți s-au întrebat, cel mai probabil, câte clase are, de fapt, Veronica. Așa-zisa Soție-Vulpiță a dat și un răspuns surprinzător atunci când a fost întrebată dacă a muncit vreodată în viața ei.

Câte clase are Vulpița

Atunci când vor auzi răspunsul, criticii Vulpiței vor continua să se aprindă și mai tare. Asta pentru că, senin și cu sinceritate, Veronica a recunoscut că nu a muncit niciodată la viața ei, făcând doar diverse lucruri prin gospodărie și că a făcut doar opt clase. Și nici nu s-a descurcat prea bine la învățătură.

„Nu, decât pe lângă casă… Am spălat… Da, am mers la școală, am 8 clase, iar la învățătură am fost așa și așa..”, a mărturisit Vulpița, la „Acces Direct”.

Vulpița și Viorel, „furori naționale”
Cazul soților Stegaru a devenit faimos atunci când un caz aparent serios a devenit un amantlâc cu iz tragic-comic, prezentat la „Acces Direct”. Deși inițial a acuzat că a fost vi0Iată, Veronica Stegaru, alias Vulpița, a fost de fapt feblețea comunei Blăgești din Vaslui, acolo unde s-a iubit cu mai mulți amanți.

Dintr-una în alta, Veronica și Viorel au ajuns rapid să fie sarea și piperul emisiunii, iar acum povestea lor și evoluiția acestora este urmărită cu sufletul la gură de toți telespectatorii și nu numai.

O scurtă rugăminte...

Prietenii te roagă să distribui știrea pe Facebook!
Îți multumim frumos!
Închide mesajul
This window will automatically close in 30 seconds