Andreea Mantea, în culmea fericirii! Primele imagini cu noul cuplu! Chiar ea a anunțat, se iubesc mult!

Andreea Mantea este una dintre cele mai indragite prezentatoare tv, iar fanii ii sorb fiecare aparitie. Si in plan sentimental are succes vedeta. Se iubeste de cateva luni cu un barbat pe care a ales sa il pastreze departe de ochii curiosilor. Acum a postat o imagine care i-a surprins pe toti, cu un alt cuplu din familia ei.

Andreea Mantea e o persoana extrem de discreta de cand s-a despartit de Cristi Mitrea. Vedeta a ales sa isi creasca singura fiul si nu s-a afisat alaturi de un alt barbat de cand micul David s-a nascut.

În schimb, băiețelul Andreei Mantea pe cat e de mic, pe atat e de iubaret. Prezentatoarea de la Puterea Dragostei si-a surprins fiul intr-o ipostaza cel putin interesanta, pe care s-a grabit sa le-o arate si fanilor. Îmbratisarea stransa oferita de David unei micute frumoase, i-a umplut inima de bucurie Andreei Mantea. „David și Karyna😍❤️❤️” a scris Andreea în dreptul fotografiei cu cei doi micuti.

Fanii vedetei s-au intrecut in fel si fel de comentarii. Unii au considerat ca este o imagine dulce si nevinovata, altii au criticat-o pe Andreea spunand ca este prea devreme sa isi lase fiul sa se indragosteasca.

„Iubareț ca cine…?? Mami sau tati? / Ce drăguți!!!😁😁😁😁 / Măi dar iubăreț mai e David..🤗🤗 / Ai un copil adorabil, Andreea, îți seamănă enorm. Să-ti bucure viața în continuare… ♥️♥️♥️🙊 / Așa, David, să le pupi pe toate, să nu-ți scape niciuna!” au scris internauții, în comentarii.
sursa:simpaticul.ro

O scurtă rugăminte...

Prietenii te roagă să distribui știrea pe Facebook!
Îți multumim frumos!
Închide mesajul
This window will automatically close in 30 seconds