Simona Gherghe, cu sufletul in doliu. S-a stins cea mai draga persoana: N-am fost decat opt insi, c-asa-i in stare de urgenta… Cu masti pe fata, fara sa ne putem imbratisa, macar.

Simona Gherghe este in doliu.

Vedeta trece prin momente grele, dupa ce bunica sa s-a stins pe 1 mai. Fosta prezentatoare a postat un mesaj pe pagina sa de Facebook.

Bunica Simonei nu a avut parte de o inmormantare cum se face in tara noastra, ci de una ca in starea de urgenta.

Simone Gherghe in lacrimi. La inmormantare au participat doar 8 persoane.

Fosta prezentatoare povesteste ca la inmormantare au foast doar 8 persoane, asa prevede ordonanta de urgenta, iar bunica sa nu a avut parte nici de o pomana cum si-ar fi dorit.

Simona Gherghe, mesaj pe Facebook:

Si ai plecat, mamaie… In prima zi de mai, in luna luminata. In ultimii ani, pe toti cei care treceau sa te vada, ii intrebai daca vor veni la inmormantarea ta.

N-am fost decat opt insi, c-asa-i in stare de urgenta… Cu masti pe fata, fara sa ne putem imbratisa, macar.

Ti-ai fi dorit o pomana cu pizza, mancarea ta preferata. N-a fost sa fie nici asta, dar o sa am grija sa manance multa lume pizza.

De trei zile si trei nopti, mi-am retrait toata copilaria, scene intregi din vacantele de la tara, raiul pe pamant, pe care le credeam uitate.

Cumva, toata viata mi-am imaginat ca, atata vreme cat avem bunici pe pamant, ramanem copii. De trei zile, mamaie, m-am facut mare.

Las fotografiile astea aici, ca sa ramana. Sunt facute la ultima noastra intalnire, in noiembrie, cand ti-am adus-o si pe Ana. De atunci, nu ne-am mai intalnit decat pe whatsapp. Asa il vedeai si pe Vlad, Ionut, cum ii ziceai tu, caci iti poarta numele.

Drum lin, mamaie Ioana! Sa-l pupi si pe tataie cand va intalniti, acolo sus! Sunteti amandoi in inimile noastre!, a scris fosta prezentatoare pe pagina sa de Facebook.

Si ai plecat, mamaie… In prima zi de mai, in luna luminata. In ultimii ani, pe toti cei care treceau sa te vada, ii…

Publicată de Simona Gherghe pe Duminică, 3 mai 2020