Am aflat câștigătorii Asia Express 2020! Nimeni nu se aștepta la începutul concursului ca ei sa plece acasă cu trofeul:

Asia Express intră în etapa finala! 3 echipe sunt calificate, dar numai una va fi câștigătoare și noi am aflat care este aceea!

A mai ramas o singura saptamana pana se vor afla marii castigatori ai emisiunii Asia Express și publicul asteapta cu sufletul la gura deznodamantul concursului care i-a tinut pe toti cu sufletul la gură!

Adda si Catalin, Bontea și Fodor și Speak și Ștefania se lupta pentru premiul cel mare, în valoare de 30.000 de euro! Pentru cei care nu mai au rabdare sa castige si vor sa afle acum cine sunt marii castigatori, noi am aflat raspunsul.

Drumul Comorilor a fost unul plin de peripetii. Echipe care pareau extrem de puternice au parasit emisiunea inca

din primele editii si putini sunt cei care credeau ca finala se va desfasura in formula actuala. Fratii Ristei pareau marii favoriti la castigarea trofeului, dar acestia au fost echipa clasata abia pe locul 5.

A fost o editie plina de suspans, de adrenalina, de voie bună, dar si de lacrimi, care i-a tinut pe telespectatori, editie de editie, cu sufletul la gura, facand Antena 1 lider incontestabil de audienta. Totul a culminat si o cerere în casatorie, Speak fiind sigur dupa aceasta experienta ca Stefania este femeia potrivita pentru el.

Sunteti pregatiti sa aflati castigatorii? Ei bine, potrivit surselor noastre, a castigat echipa careia nimeni nu ii dadea sanse la inceputul concursului, dar si echipa cea mai iubita de public: Razvan Fodor și Sorin Bontea.

Bontea si Fodor sunt câștigătorii celei de-a treia editii Asia Express, spre bucuria tuturor celor care îi sustin.

O scurtă rugăminte...

Prietenii te roagă să distribui știrea pe Facebook!
Îți multumim frumos!
Închide mesajul
This window will automatically close in 30 seconds