Imagini dureroase cu fetita Veronicai din Blagesti, in timp ce mama ei danseaza la emisiuni

Veronica din Blagesti – Vulpita – este, acum, eroina unui show cu accente tragi-comice, la TV, ea plimbandu-se, de saptamani bune, prin Bucuresti, in cautarea celebritatii, alaturi de sotul ei, Viorel, cel pe care, conform telenovelei, l-ar cam ”trada”.

Veronica din Blagesti, zisa Vulpita, pare sa se bucure la maximum de celebritatea de sezon pe care i-a oferit-o show-ul TV la care este invitata permanent, motiv pentru care, pare-se, a cam uitat de alte indatoriri pe care le-ar avea.

Mai exact, Vulpita este, de cativa ani, mama unei fetite, Maria, pe care, evident, a lasat-o in comuna natalla. Blagesti, in Vaslui.

Iar micuta, spun sursele noastre, este, deja, disperata de lipsa mamei sale, fetita plangand mai toata ziua de dorul celei care ar trebui sa o creasca.

”Fetita plange toata ziua, vrea sa isi vada mama. Cere telefonul, se uita pe Youtube la emisiune, nu intelege ce se petrece si plange. Abia mai mananca, nu se mai joaca cu ceilalti copuii, e un dezastru total in casa. Maria vorbeste cateva minute pe zi cu mama ei la telefon si nu intelege de ce

nu se intoarce Veronica acasa, de ce prefera sa stea departe de ea, se simte parasita”, ne-a spus, in exclusivitate, unul dintre cei socati de ceea ce se intampla in casa Vulpitei.

In alta ordine de idei, ne-a mai destainuit sursa citata, Vulpita nu pare deloc afectata de ceea ce se intampla cu familia ei. ”

Se bucura ca e in Bucuresti, ca apare la televizor si ca primeste haine si mancare. Si ea, si Viorel spera ca asa vor face bani, ei zic ca se sacrifica pentru copil. Si, cand Maria ii zice Veronicai

sa vina acasa, ea evita subiectul, ii zice doar sa stea linistita. Normal, copilul plange pana nu mai poate”, ne-a mai spus sursa noastra.

Veronica din Blagesti – Vulpita a provocat un scandal urias dupa ce si-a inselat sotul

Veronica din Blagesti, pe numele ei adevarat Veronica Stegaru si poreclita Vulpita, a venit la Bucuresti alaturi de sotul ei care o acuza de infidelitate si cu toate acestea, se pare ca femeia nu se linsteste. Viorel, sotul ei,

spune ca Veronica a lipsit mai multe ore din camera de hotel in care erau cazati impreuna. Barbatul a intrat la banuieli si este ferm convins ca a comis-o iar, mai ales ca a suprins-o cu niste barbati

necunoscuti. De altfel, Veronica din Blagesti, alias Vulpita, a recunoscut, in repetate randuri, senina, ca si-a inselat barbatul. De altfel, si cand a fost intr-un club de manele, Vulpita Veronica s-a distrat de minune inconjurata de barbati, dansand pe muzica de acolo.

O scurtă rugăminte...

Prietenii te roagă să distribui știrea pe Facebook!
Îți multumim frumos!
Închide mesajul
This window will automatically close in 30 seconds