Maria Constantin nu mai iese din casă de rușine

Maria Constantin era pe val de cand a scos melodie cu Viorel, sotul Vulpitei. A facut turul televiziunilor pentru a o promova si a ajuns rapid pe primele locuri ale Youtube. Iată că acum se simte prea rușinată să iasă din casă!

Maria Constantin are noroc in cariera, dar ghinion pe plan personal, după cum putem vedea din fostele ei relatii. A fost căsătorită de două ori, dar ambele mariaje s-au încheiat cu un divorț, a fost protagonista mai multor relații eșuate, dar chiar și așa, nu a renunțat să spere că îl va găsi pe cel ales! Și l-a găsit, doar că este un bărbat însurat, cu copil, iar imediat vestea s-a răspândit în showbiz, a încercat din răsputeri să scape!

Potrivit Spynews.ro, motivul pentru care Maria Constantin a incercat să stea cât mai departe de lumina reflectoarelor, chiar daca melodia ei și a lui Viorel a spart toate topurile, este chiar relația în care se află. După ce a fost aspru judecată că a distrus o familie, interpreta de muzică populară și iubitul infidel s-au baricadat în casă.

Conform surselor menționate anterior, apropiații celor doi au dezvăluit că relația dintre Maria Constantin și iubit merge înainte, de parcă, nimic nu s-ar fi întâmplat. Pentru că flacăra pasiunii dintre ei arde mai puternic ca niciodată, se pare că bărbatul ar fi uitat și de propriul copil cu care nu a mai vorbit de ceva timp.

Maria Constantin și bărbatul infidel stau tot timpul împreună, în casă, și mai nou, se pare că s-au mutat din zona în care stăteau înainte de teama paparazzilor. Iar din punct de vedere financiar, situația nu este prea bună pentru amorezi, dat fiind că de toate afacerile pe care le avea bărbatul se ocupă fosta soție, astfel că toată presiunea a picat pe umerii Mariei Constantin scrie femina

O scurtă rugăminte...

Prietenii te roagă să distribui știrea pe Facebook!
Îți multumim frumos!
Închide mesajul
This window will automatically close in 30 seconds