Lidia Buble și Răzvan Simion nu mai locuiesc împreună de mai bine de o săptămână. În plină pandemie, artista și-a făcut bagajele și a plecat la părinți, la Deva: Cântăreața a rupt tăcerea și a spus ce s-a întâmplat😮😞

Lidia Buble a postat în ultima vreme imagini cu ea și surorile ei la Deva. Frumoasa artistă s-a mutat de mai bine de o săptămână la părinți.

Fanii artistei s-au îngrijorat după ce au văzut că Lidia și Răzvan Simion nu mai locuiesc împreună, iar mulți au crezut că cei doi s-au despărțit. Și asta, după ce în ultima vreme cei doi nu au mai postat imagini împreună. Lidia a rupt acum tăcerea și a explicat de ce a decis să se mute la părinți de mai bine de o săptămână.

Din păcate, Lidia a fost nevoită să meargă la Deva pentru că tatăl ei este bolnav.

„Am venit ca să am grijă de tati și să o ajut pe mama. Tata nu se simte bine de doua luni. Ei au avut grijă de noi atâția ani, iar acum este rândul nostru’, a declarat Lidia.

Cu toate acestea, Lidia are un program foarte încărcat. Ea se află în promovare cu noua ei piesă. Iubita lui Răzvan Simion semnat încă o colaborare care sigur îi va aduce succes în cariera muzicală.

Frumoasa blondină a lansat melodia „La Luna’ împreună cu Costi Ioniță și Jay Maly, fiind vorba de o piesă cu influențe latino și versuri în limba spaniolă, dedicată tuturor fanilor săi, mai ales celor cu „sangre caliente’.

Jay Maly este un rapper de succes din Cuba, care a devenit cunoscut prin piese ca „Dile a el”, „Dime” şi „Esta Noche”. A colaborat cu nume mari din zona reggaeton/latino precum Gente de Zona, Dorian Alvarez, El Chacal şi Keylor.

O scurtă rugăminte...

Prietenii te roagă să distribui știrea pe Facebook!
Îți multumim frumos!
Închide mesajul
This window will automatically close in 30 seconds