Mirela Vaida a anunțat că renunță la ea și la Viorel! Vulpița de la Acces Direct, prima reacție după ce a fost „zburată” de la Antena 1

Au trecut 4 luni de când Vulpița și Viorel au ajuns la Acces Direct, iar de atunci, emisiunea de la Antena 1 nu are niciun „episod” fără cei doi protagoniști.

După ce Mirela Vaida a răbufnit în urma amenzilor și somațiilor primite din partea CNA și a mărturisit că telenovela cu Vulpița se va termina în curând, Veronica Stegaru a avut o primă reacție.

Vulpița a avut o primă reacție, după ce Mirela Vaida a mărturisit în direct la Antena 1 că „se va termina” totul cu cei doi soți din Vaslui.

Pe contul său de Youtube căci da, acum are și cont de Youtube, Veronica Stegaru a făcut un vlog în care le spune oamenilor că afară plouă și că așteaptă ca România să iasă din starea de urgență, pentru a se putea plimba.

Cu zâmbetul pe buze, Vulpița nu pare deloc afectată de faptul că Mirela Vaida a mărturisit la Acces Direct că telenovela dintre ea și Viorel își va afla curând sfârșitul.

„Este o vreme ploioasă și noi stăm în casă, că nu avem ce face…plouă afară și soare nu prea mai avem…E posomorât cerul, poate mâine este vreme foarte frumoasă și putem să ieșim și noi afară. Sper să treacă carantina asta.

Dacă trece carantina ne plimbăm și noi, ieșim afară.

Stați în casă, că vremea e ploioasă. V-am pupat!” a spus Vulpița, în vlogul său de pe Youtube.