Lovitură după lovitură pentru Petre Roman! Soția e vinovată, s-a „încurcat” cu un cămătar și… Ce s-a întâmplat l-a distrus. Ce a putut să facă Silvia, tânăra lui soție

Silvia Chifiriuc, o cântăreață cvasi-necunoscută, a devenit noua soție a lui Petre Roman, cea pentru care omul politic și-a părăsit soția, pe Mioara Roman, șocând astfel opinia publică.

Roman are împreună cu a doua sa soție doi copii, și par să fie foarte fericiți… Deși se pare că au probleme destul de mari ca banii. ANAF demonstrează acest lucru și trage semnalul de alarmă pentru familia fostului premier.

Așadar cei de la Fisc au scos la licitatie mai multe proprietati ale firmei detinute de Silvia Chifiriuc. Printre creditori se numara si un barbat al carui nume apare intr-un dosar de camatarie. ANAF Ploiesti a anuntat, la sfârșitul lunii martie, scoaterea la licitatie a unui canton silvic de 182 mp si a unui teren de 1874 mp, aferent constructiei, ambele in Azuga, aflate in proprietatea firmei Ana & Petrus Properties din Ploiesti.

Firma este detinuta de doi asociati: Silvia Agapia Roman (sotia lui Petre Roman) si Elisabeta Iuliana Serban, care este si administrator al societatii. Pretul de pornire la licitatie este de 867.189 lei (1,04 milioane lei cu TVA inclus). Petre Roman știe despre toate acestea și își sprijină soția în tot ceea ce face, scrie bugetul.ro.

Pe lista de creditori apar, in afara de ANAF, doua persoane fizice: Chivu Mihail si Toma Teodor Gabriel. Numele celui de-al doilea barbat apare si intr-un dosar de santaj, care se judeca in aceste zile la Judecatoria Ploiesti. In acest dosar, Toma Teodor Gabriel este acuzat de santaj, complicitate la santaj, camata si favorizarea infractorului.

Una dintre victime, Remus Octavian Serban, are domiciliu la aceeasi adresa din Ploiesti unde se afla sediul firmei Silviei Chifiriuc. El apare in mai multe dosare de executare silita in care Ana & Petrus este tert poprit si cel mai probabil are o legatura de familie cu asociata doamnei Roman, scriu jurnaliștii de la stirilekanald.ro.

Conform rechizitoriului, Toma Teodor Gabriel, „in mod direct sau prin interpusi, a adresat amenintari persoanei vatamate si familei acestuia (sotie si un copil minor), pentru a-l determina pe acesta sa-i plateasca suma de 300.000 euro”.

Conform informatiilor din publicatia de executare silita, Toma Teodor Gabriel a imprumutat firma sotiei lui Petre Roman cu 330.000 euro, prin doua contracte incheiate la notar si pentru care a girat cu aceasta proprietate.

Chiar si Petre Roman este „investitor” la Ana & Petrus. Conform unei declaratii de avere depuse in decembrie 2016, fostul premier a investit in aceasta firma 200.000 euro din bugetul familiei sale.

Toma Teodor Gabriel, sau „Tomel”, este o mică celebritate în Prahova, fiind recidivist.

Sursa:rol.ro

O scurtă rugăminte...

Prietenii te roagă să distribui știrea pe Facebook!
Îți multumim frumos!
Închide mesajul
This window will automatically close in 30 seconds