„Să o săruți în partea dorsală până se…” Soțul Nicoletei Guță face afirmații șoc despre artistă! Te înroșești tot când citești așa ceva. Fanii au rămas muți de uimire

Ionică Bangala și Nicoleta Guță au o căsnicie fericită care durează deja de aproape 3 ani. Ionica Bangala, noul soț al cântăreței, era un dealer de mașini la mâna a doua, însă acum cei doi sunt de nedespărțit.

Între timp bărbatul a devenit impresarul manelistei, ba mai mult, o însoțește la toate concertele.

Deși majoritatea comentariilor pe care le primește Nicoleta Guță sunt complimente de la fani, recent, printre aceste complimente s-a strecurat și un atac la Nicoleta!

Un bărbat a ținut să-i transmită cântăreței că s-a făcut „nasoală”.

Dar, iată că, imediat, soțul artistei a luat atitudine și i-a sărit în apărare, punându-l în același timp la punct pe cârcotaș, într-un mare fel:

„Să o săruți în partea dorsală până se schimbă banii, ok? Nasolule!” – i-a transmis fanului nemulțumit Ionică Bangala, încheind rapid discuția.

Vă reamintim că Nicoleta Guţă s-a căsătorit în 2017 cu Ionică Bangala, iar totul s-a făcut în mare secret.

Cei doi trăiesc o frumoasă poveste de amor care a stârnit admirația fanilor.

Din exterior pare că noul partener de viață al „Reginei manelelor” o răsfață, iar iubirea le priește amândurora. Nicoleta Guță trăiește alături de soț o adevărată poveste de dragoste, cei doi se pozează mereu, iar ea este mereu răsfățată.

„Vă salutăm şi vă pupăm cu mare drag!!!”, a scris soţul Nicoletei Guţă în dreptul fotografiei postate.

Fanii Nicoletei au comentat la fotografia postată de soțul ei în care apar amândoi, a fost un val de gânduri bune referitor la relația lor.

„Sunteţi foarte frumoşi, să aveţi parte de sănătate, bucurii şi multă fericire!!!”, „Înfloriţi pe zi ce trece. Să vă fie de bine”, au scris aceştia

CITEȘTE ȘI:

După ce Guță a vorbit urât despre ea, Narcisa s-a enervat și a spus lucrurilor pe nume! Nicolae Guță a rupt tăcerea, nimeni nu a știut asta despre ei doi:

,,Între noi au existat motive dezastruoase de…”
Paparazzi i-au surprins în urmă cu câteva zile pe Nicolae Guță și pe Narcisa în mall, dar nu era împreună, ci alături de alte persoane: Narcisa a mers cu fiul ei, pe când Guță era cu Cristina. Jurnaliștii mondeni speculează că manelistul nu părea foarte fericit alături de soție, ceea ce poate da de gândit fanilor că ar fi posibilă o împăcare cu Narcisa.

Narcisa Guță a declarat pe acest subiect că îl va aștepta mereu pe Guță: ,,Pana voi avea plete albe, eu o sa-l astept pe Guta. Stii cum e Guta, e imprevizibil. S-a cam plictisit de viata, face el sala nocturna. Pozitia mea e de sefa si cand voi face, voi face public.

Daca ii plac fetele cu silicoane, chestii, trestii, am zis sa o dau si pe sala, pe diete. In primul rand, ma simt o femeie norocoasa, Dumnezeu m-a lasat cu o minte ok. Nu sunt injosita”.

Pe de altă parte, iubirea vieții ei pare să nu-i împărtășească sentimentele. Nicolae Guță a rupt tăcerea în privința acesteia și a spus lucrurilor pe nume:

,,Ma abtin sa comentez orice.

Fiecare suntem pe drumul nostru si asta spune totul. Ne intelegem bine. Sunt ok cu Cristina. Zvonuri complet aiurea ca ne despartim. Pana la ora actuala, Narcisa nu are niciun venit. Din ce traieste? Raspunsul asta spune totul.

Evident ca din banii mei traieste. Responsabilitatea fata de copii nu trebuie pasata unui singur parinte. Narcisa trebuie sa se educe pe ea, trebuie ea sa treaca printr-o schimbare radicala ca Alberto sa invete ceva.

Nu ar mai fi o sansa de impacare pentru ca o iubesc pe Cristina. Intre noi au existat niste motive dezastruoase de despartire. Pe Alberto il iubesc mult, dar regretul meu e ca nu am cuvinte de zis in fata lui.”

Narcisa este, însă împăciuitoare: ,,Sunt obisnuita cu chestii din astea. Cum sa nu-l las sa aiba un cuvant asupra lui Alberto? De ce nu vine sa-l scoata la plimbare?

M-as bucura sa-l ia. Sunt nebuna? El nu mi-a dat bani de un an si sase luni, nici lui Alberto nu i-a dat. Inima si dragostea sunt cele mai importante.

Nu i-a dat un leu de un an si sase luni lui Alberto. De fumat, nu fumez, de baut, nu beau, nu ma duc la oameni. Cu ce sa ma educ? II transmit sa isi revina, sa revina pe lumea asta. Rau nu ii doresc niciodata”. Sursa:rol.ro

O scurtă rugăminte...

Prietenii te roagă să distribui știrea pe Facebook!
Îți multumim frumos!
Închide mesajul
This window will automatically close in 30 seconds