Blonda lui Iri, Mariana Roşca, dezvăluiri incendiare din dormitor despre Irinel Columbeanu: „Irinel mi-a spus că e nimfoman, e obsedat de..”Iata ce nu știa nimeni până acum, nici Monica!

Mariana Roșca a fost poreclită „Blonda lui Iri” după ce a apărut pentru prima dată la televizor în cadrul unei emisiuni, pentru a povesti ce a pățit la cele două întâlniri pe care le-a avut cu Irinel Columbeanu.

Printre altele, Mariana a povestit că Iri a sărutat-o acolo unde nu o mai sărutase nimeni, la subraț, și, în plus, că afaceristul i-ar fi mărturisit că este nimfoman.

„A doua seara trebuia sa avem o cina cu mai multi prieteni.

Am ajuns la aceeasi destinatie ca in prima seara. Culmea a fost ca eu nu am stiut ca nu este disco in seara aia.

Portarul m-a condus unde era domnul Irinel.

Acolo am avut surpriza sa-l vada singur. Am intrebat unde sunt ceilalti si mi-a zis ca celelalte persoane sunt pe drum si pe drum au ramas. (…)

Am inceput sa vorbim, sa bem. (…) Am inceput sa discutam despre nimfomania pe care mi-o spusese cu o seara inainte.

El mi-a spus ca e nimfoman, dar cum termenul nu se aplica decat pentru femei, nu si pentru barbati, a spus ca ii plac foarte mult femeile, e obsedat de femei.

Mi-a zis sa mergem undeva doar noi doi, sa ne distram putin.”, a declarat Mariana Roșca în emisiunea lui Cătălin Măruță.

Din dormitor, Mariana Roșca a mai dezvăluit că nu e satisfăcută dacă o partidă de amor durează mai puțin de o oră: 

să fie foarte curat. Spre exemplu, dacă-i miroase o dată gura, sau dacă are păr, sau miroase o dată la subraţ.

Doamne, eu sunt nebună cu chestiile astea de curăţenie. La o partidă de amor rezist o oră. Minim!

Mie îmi place masajul cu finalizare”, a declarat Mariana Roşca la „Un show păcătos”, de la Antena 1.

Însă Mariana nu a fost singura care a povestit despre aventura ei cu Irinel, alte două blonde, Florentina şi Anca și-au povestit și ele isprăvile alături de același Iri:

„Povestea dintre noi şi Iri a început într-un club, unde dânsul ne-a remarcat. Florentina a fost cea care l-a abordat, pentru că l-a mai cunoscut şi cu ceva timp în urmă”, a declarat Anca.

Florentina a continuat:

„L-am abordat în club, i-am reamintit cine sunt. Mi-a spus că oricum se uită la mine de când am venit”.

„Am dansat, ne-am simţit bine, apoi am plecat la el acasă”

Cele două fete povestesc şi ceea ce a urmat la casa miliardarului. „Abordarea lui a fost foarte directă. Ceva în genul “de ce mai pierdem timpul?”.

El ne-a şi zis la un moment dat “Jos textila!”. Ne-a spus că vrea să facă o baie, în jacuzzi, a venit în costumul lui Adam, gol, şi ne-a cerut să intrăm cu el.

A intrat în apă foarte dezinvolt, era băut bine dar era şi foarte excitat. Atunci când n-am vrut să-l sărut, Irinel ne-a întrebat de ce credeam că ne-a chemat acolo, să discutăm afaceri? Nu, pentru “bip-bip”, ne-a spus el.

Însă ceea ce mai spun ele se referă la Mariana, despre care Irinel ar fi spus ceva cam deranjant: 

„Irinel ne-a povestit în club că Marianei îi mirosea gura”, au spus cele două fete.

În replică, Mariana Roşca, intrată în direct la “Acces Direct” a spus că Irinel a spus aceste lucruri pentru a-şi justitica eşecul în a o cuceri.

„Ursul când nu ajunge la miere spune că-i amară. Bine că nu-mi miroase altceva.

Eu nu prea cred că mie îmi miroase gura, nu am nici o carie, dinţii mei sunt perfect sănătoşi, mănânc sănătos. A încercat şi el să se scoată în faţa acestor domnişoare, ca să le impresioneze.

Pe mine nu mă interesează părerea lui despre mine, eu încă îl consider un om inteligent, care nu s-ar coborî la acest nivel”, a povestit Mariana, potrivit libertatea.ro