Jador a luat FOC, după ce Vulpiţa i-a dat lovitura de graţie

Noua piesă lansată de Vulpița și Rafaelo a ajuns să facă furori în România, iar Jador, cel care a fost detronat de soția lui Viorel, nu a rămas deloc indiferent.

Face ea ce face și ajunge iar în atenția tuturor! Deși nimeni nu credea în succesul muzical al Vulpiței de la Acces Direct, aceasta demonstrează contrariul. După ce a lansat o melodie în colaborare cu Axinte, melodie care a ajuns imediat locul 1 în trendingul de pe Youtube,

controversata Veronica a mai lansat o piesă în colaborare cu Rafaelo, care ocupă și de această dată locul 1 pe Youtube. În mod șocant, promo-ul piesei ocupă locul 2, așa că Jador se află acum pe locul 3 cu cea mai nouă melodie lansată, „Nu ești cuminte”.

Ei, dar ce ne facem, căci și prima dată, dar și a doua, cel detronat de Vulpiță este nimeni altul decât Jador, manelistul care are fanele la picioare, dar care este și cel mai râvnit burlac!

Jador a povestit pentru cancan.ro că nu este supărat din cauza faptului că a fost detronat, dar este de părere că succesul Vulpiței este unul trecător. De asemenea, artistul a menționat faptul că aceste lucruri îl ambiționează și va fi în continuare la fel de muncitor pentru el, dar și pentru fanii lui, pe care îi respectă și cărora vrea să le ofere ce are mai bun.

„Nu am absolut nimic cu Vulpița, apreciez faptul că muncește, apreciez că și-a dorit să fie iar numărul 1, dar cred că succesul ei este unul de moment. Eu o să fiu în continuare extrem de muncitor, îmi respect fanii și mereu scot melodii frumoase, pentru a le fi pe plac și pentru a ajunge la sufletele lor.

Fiecare cu ascultătorii lui, până la urmă. Cred că oamenii intră și ascultă melodia Vulpiței mai mult din curiozitate. Mi-e ciudă că am fost detronat de pe locul 1 pentru că am muncit extrem de mult pentru fiecare piesă în parte, dar asta este. Lucrurile astea mă ambiționează mai mult!” a declarat Jador, pentru aceeasi publicatie.

În direct la Showbiz Report, Jador și Vulpița s-au confruntat, iar talentatul manelist a fost întrebat dacă nu cumva și-ar dori să aibă o colaborare cu Veronica Stegaru. Într-o notă elegantă, Jador a evitat să răspundă la întrebare, însă a oferit o replică mai cu…subînțeles! scrie rol.ro

„Îmi plac fetele, nu Vulpițele” a spus Jador, în direct la Antena Stars.

O scurtă rugăminte...

Prietenii te roagă să distribui știrea pe Facebook!
Îți multumim frumos!
Închide mesajul
This window will automatically close in 30 seconds