Ea e mama lui Livian de la Puterea Dragoste

Liana, sotia lui Nelson Mondialu, este o femeie caldă si ascultatoare, exact pe placul faimosului de pe Youtube. Liana isi sustine fiul, pe Livian de la Puterea Dragostei si a fost singurul membru al familiei care a fost alaturi de el in relatia cu Bianca.

Mai mult decat atat, blondina i-a luat si apararea de nenumarate ori in fata sotului sau.

Nelson Mondialul este un personaj controversat, în jurul cărora se învârt enigme, și multă lume s-a întrebat și se întreabă, de unde are atâția bani, cum arată soția sa, și ce face toată ziua, având în vedere că nu prea pare omul care să aibe un job stabil.

Dacă la întrebarea de unde își ”trage” banii, sau cum arată fiul său, Livian, deja cunoscut din emisiunea Puterea Dragostei, despre soția interlopului nu prea s-a știut mare lucru,

sau nu a fost văzută niciodată în public. Interopul și-a obișnuit deja fanii cu filmulețele sale postate pe youtube și nu ar fi fost nimic deosebit nici de această dată.

Surpriza mare a fost că, poate din greșeală, poate voit, în cel mai recent clip, Nelson Mondialu le-a ”făcut cunoștință” fanilor săi cu cea care-i este soție.

Partea inedită în conținutul clipului, pe lângă apariția ”întâmplătoare” în cadru a soției, dar și discuția dintre cei doi, atunci când interlopul a ridicat un pahar de băutură în fața camerei.

”Soția: N-ai voie să bei!
Nelson: De ce nu am voie?
Soția: Nu ai voie
Nelson: Vreau să văd ce se întâmplă
Soția: Nu-ți mai pune, că nu mai ai voie să bei. Tu nu știi să bei…”

Mai nou, de când și-a lansat vlogg-ul pe youtube, Nelson Mondialul face bani frumoși din asta, după declară chiar el, cea mai mică sumă câștigată de pe urma youtube fiind de 4.087 de dolari.

O scurtă rugăminte...

Prietenii te roagă să distribui știrea pe Facebook!
Îți multumim frumos!
Închide mesajul
This window will automatically close in 30 seconds