Un adolescent din judetul Vaslui s-a stins fulgerãtor

DURERE… Un adolescent din judetul Vaslui s-a stins fulgerãtor la începutul acestei sãptãmâni, în urma unei insuficiente cardio-respiratorie. Mihai Alexandru Ungureanu nu avea decât 15 ani, era elev si avea toatã viata înainte sã-si urmeze visele si sã-si facã pãrintii mândri.

Din pãcate, luni dupã-amiazã i s-a fãcut rãu si nu a avut timp sã anunte pe nimeni. Pãrintii credeau cã se odihneste, pentru cã asta spusese cã va face, iar când s-au dus sã vadã de ce nu mai iese din camera lui, au avut parte de un soc: inima lui Mihai încetase sã mai batã.

Au sunat de îndatã la 112, cadrele medicale au încercat sã-l resusciteze, însã adolescentul nu a mai putut fi salvat. Cu ultimele puteri, mama bãiatului a scris pe Facebook: “Dumnezeu mi te-a luat la el mult prea devreme, copilul meu scump”.

Mihai Alexandru locuia în comuna Oltenesti, satul Vinetesti, alãturi de familia sa. Era un copil plin de viatã, sociabil si avea o multime de prieteni. Toti cei care l-au cunoscut sunt socati cã acesta a încetat din viatã la o vârstã atât de fragedã. “Nici acum nu îmi vine sã cred cã Mihai nu mai este printre noi.

Nimeni nu se astepta, pentru cã era tânãr, avea toatã viata înainte. Am înteles cã ar fi avut anumite afectiuni, cred cã probleme cardiace, dar cred cã nimeni nu stia cã sunt atât de grave. Totul s-a întâmplat brusc.

Pe la ora 14:00 le-a zis pãrintilor cã se duce sã se odihneascã, cã se simte obosit, iar în jurul orei 17:00 pãrintii, vãzând cã nu mai iese din camera, s-au dus sã vadã ce e cu el. L-a gãsit vânãt la fatã.

Au sunat la ambulantã, a venit un echipaj… O orã jumãtate l-au resuscitat, dar nu au mai avut ce sã-i facã si au declarat decesul.

Nici nu vreau sã-mi imaginez ce e în sufletul pãrintilor… Numai în pielea lor sã nu fii”, a declarat unul dintre vecinii bãiatului.

Durerea e foarte mare: “Dumnezeu sã-l ierte, sã-l odihneascã în pace alãturi de îngeri!”

În mediul online, rudele si prietenii i-au transmis un ultim gând lui Mihai: “Nu te vom uita niciodatã, înger frumos! Dumnezeu te-a vrut lângã el ! Vei rãmâne mereu în sufletele noastre!

Drum lin spre cer!”, “S-a stins o fiintã atât de dragã, lãsând în urmã durere si tristete. In aceste clipe atât de grele. Golul lãsat în urmã este infinit.

Nu te vom uita niciodatã. Drum lin în sus, spre Cer ! Dumnezeu sã te odihneascã si sã te aibe în pazã, suflet bun!”,

“Dumnezeu sã te odihneascã în pace, înger frumos. Ce durere… Nu-mi vine sã cred, sã fiti tari. Dumnezeu l-a vrut, nu avem ce face”,

“Dumnezeu sã-l ierte si multã putere familiei. Nu pot sã cred, un copil plin de viatã, cu un caracter atât de frumos, nu îmi vine sã cred… Condoleante!”;

“Dumnezeu a lãsat ca copiii sã îngroape parintii, dar uneori El ia suflete nevinovate tinere în Împãrãtia
Cerurilor.

Domnul sã-l odihneascã si pe voi, dragi cumãtri, sã vã întãreascã. Ne rugãm pentru sufletul lui tânãr”;
“Dumnezeu sã-l ierte, sã-l odihneascã în pace alãturi de îngeri! Condoleante sincere! Multã, multã putere sã va dea Dumnezeu sã puteti trece peste aceastã sfîsietoare durere! Îmi pare nespus de rãu!”. scrie vremeanoua.ro
sursa:simpaticul.ro

O scurtă rugăminte...

Prietenii te roagă să distribui știrea pe Facebook!
Îți multumim frumos!
Închide mesajul
This window will automatically close in 30 seconds