Viorel bagă divort! Ce s-a intamplat intre Rafaelo si Vulpita, tarziu in noapte!

Rafaelo si Vulpita, dati de gol! Cei doi au fost filmati in miez de noapte in parcarea unei benzinarii, in masina lui Rafaelo! Cei doi au fost invitati la Antena Stars, iar dupa incheierea emisiunii nu a vrut sa fie dusa acasa de un membru al echipei Acces Direct, ci a preferat compania lui Rafa! Asta nu e tot! Vulpi i-a ascuns acest lucru lui Viorel si nu i-a spus ce s-a intamplat tarziu in noapte.

Au mai avut ei certuri înainte, dar au găsit mereu cale de împăcare… până acum? Vulpița și Viorel s-au certat serios zilele trecute, atât de serios încât se pare chiar că Veronica nu mai vrea să audă deloc de soțul ei, chiar dacă el dă semne că ar vrea să se împace.

I-au luat ochii succesul și sclipiciul vieții de la oraș? Vulpița pare de nerecunoscut și se menține fermă pe poziții, după ce a spus că vrea să divorțeze de Viorel. Chiar dacă el a renunțat la planurile de răzbunare, iată că Veronica nu dă deloc înapoi și este mai hotărâtă ca niciodată să îi spună „adio”.

De ce nu îl mai vrea Vulpița pe Vio?
Este întrebarea care se află și pe buzele Mirelei Vaida, care a încercat să o descoasă astăzi pe Veronica, la „Acces Direct”. Spune că i-au luat mințile faima și succesul și a bănuit chiar că tânăra de la Blăgești ar fi putut să-și găsească pe altcineva.

„Ți-au luat puțin mințile succesul, Youtube-ul, Rafaelo. Ți-a dat el de înțeles că ar vrea mai mult decât o colaborare profesională? Și atunci de ce nu îl mai vrei pe Viorel? Ai găsit pe altcineva? Vrei să îi dai o lecție să nu se mai comporte urât cu tine? E cu botul pe labe acum, știi”, i-a spus Mirela Vaida, Vulpiței.

Adevaratul scandal a inceput după ce Viorel a văzut imaginile filmate pe ascuns după reprezentația Veronicăi și a lui Rafaelo de la Antena Stars. Vio a aflat că soția lui a preferat să fie condusă acasă de celebrul artist și a răbufnit, supărat că Veronica nu a vrut să îi spună cine a adus-o la apartament.

„Din momentul de față, mă scol de aici și mă dun în protocol, din momentul de față doamna Stegaru nu o să mai fie nici pe numele meu. Nu mai vreau să văd nimic. (…) Dacă se mai face vreo filmare sau ceva, vreau să merg și eu, să o însoțesc”, a răbufnit Viorel, în direct. sursa:rol.ro

O scurtă rugăminte...

Prietenii te roagă să distribui știrea pe Facebook!
Îți multumim frumos!
Închide mesajul
This window will automatically close in 30 seconds