Mulți spun că și-a schimbat părerea despre ea după Vulpița și Viorel. Asta-i doar ce se vede la tv despre Mirela Vaida. Ce se întâmplă atunci când camerele de filmat se opresc

Mirela Vaida are mare succes de când prezintă emisiunea “Acces Direct”, care a obținut audiențe record. Recent, în cadrul unui interviu, aceasta a dezvăluit cum se protejează de coronavirus și a dat o serie de detalii din spatele camerelor, din cadrul emsiunii unde este moderatoare.

Faptul că ne aflăm în plină pandemie de coronavirus nu a împedicat-o pe frumoasa prezentatoare să meargă la muncă și să-și facă treaba așa cum știe ea mai bine. Vedeta a continuat să fie moderatoarea emisiunii pe care o prezintă la Antena 1, deși acasă o așteaptă o familie numeroasă, care, cu siguranță, a avut nevoie de ea în ultimele săptămâni.

Mirela a dat un interviu recent în care a vorbit despre cum se protejează ea în această perioadă și a mai spus și ce face ea înainte de a-și lua copiii în brațe, după ce ajunge seara acasă de la emisiune.

“În primul rând, mă spăl de foarte multe ori pe zi pe mâini, dezinfectez telefonul, volanul maşinii şi celelalte obiecte pe care le folosesc foarte des. Când ajung acasă, seara, mă descalţ încă de la uşă, las o parte din haine afară, urc repede, fac un duş, mă schimb în haine curate şi abia apoi îmi iau copiii în braţe.”, a spus Mirela Vaida.

La Acces Direct, se pare că regulile sunt foarte clare și se respectă, atfel încât nici ea, nici colegii ei, dar nici invitații să nu fie afectați.

La emisiune, regulile sunt foarte stricte: purtăm măşti, platoul se dezinfectează foarte des, cabinele, absolut tot. Noi, în casă, facem curat aproape zilnic, dezinfectăm toată casa. Sigur, nu e o garanţie că nu te poţi îmbolnăvi, dar noi facem tot ce omeneşte depinde de noi, şi asta cred că ar trebui să facă toată lumea.”, a mai declarat prezentatoarea.

O scurtă rugăminte...

Prietenii te roagă să distribui știrea pe Facebook!
Îți multumim frumos!
Închide mesajul
This window will automatically close in 30 seconds