„Pe patul de spital, sotia mi-a spus ultima dorinta in lacrimi: sa ud zilnic florile. Abia peste zeci de ani, cand le-am mutat am inteles de ce si am inceput sa plang in hohote, am crezut ca e o gluma, dar…”

Trecerea in nefiinta a unei persoane dragi este intotdeauna greu, daca nu aproape imposibil, de suportat, mai ales dupa o viata de om traita alaturi de acea persoana.

De acest lucru s-a convins un barbat din Johannesburg, imediat dupa ce sotia sa a fost rapusa de cancer.

Insa peste ani de zile, barbatul va avea surpriza vietii sale, ultima surpriza pe care sotia decedata i-o facuse.

Inainte de a se stinge, femeia i-a impartasit sotului ultima sa dorinta: ea si-a dorit extrem de mult ca plantele din baie sa fie ingrijite chiar si dupa moartea ei, din acest motiv si-a rugat sotul sa promita ca le va uda zilnic.

Barbatul a luat ultima dorinta a sotiei foarte in serios, si zi de zi a udat plantele din baie, acest lucru s-a intamplat timp de ani de zile, iar omul avea grija ca plantele sa arate intotdeauna perfect.

Surpriza a venit abia peste cativa ani, atunci cand barbatul a decis sa se mute din casa in care locuise alaturi de sotia sa.

Pentru ca plantele din baie ii aduceau aminte de iubirea vietii lui si pentru ca ii facuse o promisiune pe patul de moarte, barbatul nu a vrut sa se desparta de ele.

Dorind sa le impacheteze pentru a le transporta in siguranta, barbatul a avut parte de o mare surpriza.

Mai exact, acesta a constatat ca florile pe care le-a udat in fiecare zi erau, de fapt, din plastic si ca totul a fost doar o gluma din partea sotiei.

Aceasta descoperire l-a facut sa lacrimeze, apoi sa rada in hohote si a realizat ca la baza dorintei a stat intentia sotiei de a-l face sa rada si sa uite de tristetea provocata de disparitia ei.

 

O scurtă rugăminte...

Prietenii te roagă să distribui știrea pe Facebook!
Îți multumim frumos!
Închide mesajul
This window will automatically close in 30 seconds