Rafaelo a dezvăluit ce-a făcut Vulpița la filmările pentru „Doi îndrăgostiți lulea”! Așa ceva NU a mai văzut:

Jador a fost detronat de colaborarea momentulu!

Este vorba despre piesa „Doi îndrăgostiți lulea”, cantata de Vulpita si Rafaelo, care a sărit de două milioane de vizualizări în numai două zile.

Se pare că orice face Vulpița este pe placul fanilor săi, care au propulsat-o din nou pe scara succesului și a celebrității.

Soția lui Viorel de la Blăgești a lansat colaborarea momentului alături de talentatul Rafaelo, un artist din generația tânără care are și el mare priză la public.

Melodia „Doi îndrăgostiți lulea” a reușit să-l detroneze pe Jador din trending, iar Vulpița este cum nu se poate mai fericită.

Artistul a povestit pentru cancan.ro totul despre colaborarea cu Veronica Stegaru, de unde a pornit ideea melodiei, a clipului, dar și cum a fost la filmări și cât de bine s-au distrat împreună.

Mai mult, Rafaelo a mărturisit și când și unde a cunoscut-o pe Vulpița, dar și ce impresie i-a lăsat aceasta.

„Eu am cunoscut-o pe Vulpița la Acces Direct, atunci când m-am despărțit de Miss Irina.

După ce am ieșit din platou, am văzut-o pe Vulpița că stătea într-un colț și plângea. Am întrebat-o de ce plânge și mi-a zis că este în starea aceea din cauza lui Viorel Vulpoiul, se certaseră.

I-am zis că nu trebuie să plângă și am sfătuit-o să se calmeze”, a spus Rafaelo, în exclusivitate cancan.ro

Artistul a mai declarat că știa că oamenii o plac pe Vulpiță, dar nu se aștepta ca melodia „Doi îndrăgostiți lulea” să fie atât de iubită și ascultată.

„Mă așteptam să ajungă sus, dar nu m-am așteptat să aibă un impact atât de mare!

M-am gândit că dacă eu sunt forță și este și ea forță, cu siguranță vom plăcea publicului în această formulă, împreună.

Cu toate acestea, rezultatele nu mă surprind, pentru că știu că atunci când muncești și îți dai silința să faci un lucru, cu siguranță vin și satisfacțiile și bucuria te ajunge din urmă!

Am primit foarte multe mesaje de la urmăritorii mei, m-au felicitat pentru colaborare și le mulțumesc tuturor celor care au ascultat și ascultă piesa, fără ei nu ajungeam aici!

Menționez că am fost locul 1 în Austria, Italia, Cipru, locul 3 în Germania, Anglia, Scoția, locul 5 în Spania, locul 12 în Franța și Republica Moldova, locul 24 în Belgia etc” , a mai spus Rafaelo, extrem de emoționat.

Rafa a mai povestit că Veronica a fost extrem de energică la filmări și i-a plăcut foarte tare să fie în centrul atenției.

Mai mult, starea ei le-a transmis tuturor un vibe pozitiv.

„La filmările clipului, Vulpița a transmis tuturor un vibe pozitiv, a dansat pe toată perioada filmărilor, chiar și atunci când nu se filma.

Este un om cu o energie pozitivă, foarte plăcută, modestă și simplă.

Se bucură din nimicuri și e tot timpul cu zâmbetul pe buze”, a mai spus Rafaelo, în exclusivitate pentru cancan.ro.