Rafaelo și Vulpița, noapte incendiară dupa ce aceasta s-a dat de gol că e îndrăgostită de el

ulpița a recunoscut în diret că are sentimente pentru Rafaelo, alături de care tocmai a lansat o piesă.

Mirela Vaida a întrebat-o dacă și-ar doi ca între ea și Rafaelo să fie mai mult decât o colaborare, poate chiar o relație.

Vedeta a răspuns, fără să se gândească prea mult, că DA.

Moderatoarea emisiunii a rămas șocată de răspunsul Vulpiței, pe care ulterior l-a schimbat și a spus că nu-și dorește mai multe cu Rafaelo.

De când l-a cunoscut pe Rafaelo și se află în preajma lui, Veronica radiază de fericire. Când este prezentă în platoul emisiunii cu Viorel o apucă plânsul și se ceartă.

Mirela Vaida a observat această schimbare la Vulpița și i-a transmis să aibă grijă ce decizie va lua: „Te cunosc și îți spun să ai grijă.

Viața ta nu e asta de acum, cu mașini de aur, cu povestea din videoclip, viața e cea care îți rămâne, după ce se termină treaba asta, adica Viorel și copilul vostru”.

După ce și-a declarat dragostea, Vulpița și Rafaelo s-au dus la o altă emisiune, unde au cântat noua lor melodie. Vulpița a fost singură, fără Viorel.

Cei doi s-au distrat de minune, ba chiar s-au filmat în culise în timp ce dansau.

După ce s-a terminat emisiunea, Rafaelo s-a întors acasă, unde a sărbătorit alături de mai mulți prieteni, în timp ce Vulpița s-a întors cel mai probabil la Viorel.

Printre persoanele cu care Rafaelo și-a petrecut noaptea se află și un fost cocnurent de la Puterea dragostei, Cristi, și un fost concurent de la Exatlon, Iulian.sursa rol.ro