Mirela Vaida, cu ochii în lacrimi la plecarea Vulpiței! Prezentatoarea nu a putut să-și mai stăpânească emoțiile

Au fost momente emoționante în ediția emisiunii Acces Direct.

După ce a hotărât să-l părăsească pe Viorel, Veronica s-a întors în platou, iar revederea cu Doina, reporterul emisiunii și prietena sa, a adus lacrimi în ochii Mirelei Vaida.

Relația dintre Veronica și Viorel nu mai deloc una roz, ci mai degrabă se apropie de final, după cum afirmă de mai multe zile tânăra din Blăgești.

Aceasta își dorește să rupă căsnicia cu tatăl fetiței ei și să se întoarcă înapoi la părinții din localitatea vasluiană.

Pentru că situația din România nu i-a permis acesteia să plece în urmă cu o seară, atunci când a lăsat în urmă apartamentul în care locuia cu Viorel, Veronica s-a întors astăzi în platoul Acces Direct, iar revederea cu Doina, reportul emisiunii, dar și cea care i-a devenit prietenă, a fost emoționantă.

Imediat ce a intrat în direct, Veronica s-a îndreptat rapid către Doina și a strâns-o puternic în brațe, momentul emoționant lăsând-o până și pe Mirela Vaida cu ochii în lacrimi.

”Ți-a fost dor de Doina? Nu mă face acum că mă apucă și pe mine plânsul. Deci știti că acum ne-am apucat de bocit toate, corul bocitoarelor”, a spus Mirela Vaida emoționată de momentul sosirii Veronicăi în platou, care în urmă cu o zi spunea tare și răspicat că dorește să plece la Blăgești.

Veronica și Viorel nu s-au mai înțeles în ultimele zile, iar pentru tânăra din Blăgești s-a umplut paharul.

Aceasta a hotărât să-l părăsească pe Viorel și să plece înapoi în Blăgești.

Se pare că povestea de dragoste dintre Veronica și Viorel Stegaru ajunge la final, după ce aceasta a hotorât să rupă căsnicia cu cel care îi este soț și cel cu care are un copil.

Tânăra, originară din Blăgești, județul Vaslui a decis în urmă cu o seară să-și facă bagajul să se întoarcă înapoi pe meleagurile natale, deși a devenit un personaj cunoscut în întreaga țară prin prisma poveștii sale de la Acces Direct.

Aceasta a declarat că nu se mai vede lângă Viorel și vrea să se întoarcă înapoi la părinții ei. Cu ochii în lacrimi Vulpița și-a făcut bagajul și decis să plece.

”Nu mai vreau să rămân lângă tine. Imi pare rău.

Eu vreau să nu mai rămân lângă Viorel”, spunea ea.

În tot acest timp, Viorel supărat de decizia soției sale a încercat să o facă pe aceasta să nu plece, însă nu a putut să o convingă.

Deoarece Vulpița deja începuse să-și facă bagajul, până la urmă Viorel s-a hotărât să îi ofere ajutorul, chiar dacă ea a refuzat acest lucru din partea sa.

Înainte să-i spună adio lui Viorel, Veronica și-a luat rămas bun și de la Doina, reportul Acces Direct și cea care a stat cu Veronica în ultimele 4 luni, de când a început cazul celor doi.

Cele două nu doar că au relația de reporter și persoană intervievată, ci au creat o legătură strânsă, o prietenie care cu siguranță va dura foarte mult timp de acum înainte.

Veronica a strâns-o în brațe pe Doina, iar amândouă au izbucnit în lacrimi, promițindu-și fiecare că vor ține mereu legătura pentru că au devenit persoane foarte apropiate.

”Ne vedem, mai vorbim da? Ținem legătura la telefon”, și-au spus cele două cu ochii în lacrimi, după care Vulpița a trecut înapoi să-și facă bagajele.
scrie acasainromania.ro

O scurtă rugăminte...

Prietenii te roagă să distribui știrea pe Facebook!
Îți multumim frumos!
Închide mesajul
This window will automatically close in 30 seconds