TERMENI ȘI CONDIȚII

Reguli generale

Orice utilizator care vizitează acest site o face pe propria răspundere. Materialele şi informațiile conținute în acest site sunt furnizate în scop de informare generală, nefiind însoțite de nici un fel de garanţii, explicite sau implicite.

Acceptarea condițiilor

Prin accesarea acestui site web și/sau a oricărei pagini a acestuia sunteți de acord cu aceste condiții de utilizare. Dacă nu sunteți de acord cu acești termeni și condiții de utilizare nu accesați acest site.

Descrierea serviciilor

Acest site pune la dispoziție informații în scop informativ general, și nu garantează exactitatea lor, deși se va încerca pe cât posibil ca la publicarea lor pe site toate informațiile să fie verificate.

Neangajarea răspunderii

Acest site nu poate fi făcut răspunzător în niciun fel de pierderile sau daunele pe care cineva le-ar putea suferi ca urmare a folosirii în vreun fel a informațiilor prezentate în acest site web.

Nu garantăm în niciun fel acurateţea, gradul de utilitate sau caracterul complet al informațiilor sau al materialelor cuprinse în acest site.

Nu garantăm rezultatele ce s-ar putea obţine din utilizarea informațiilor prezentate prin intermediul acestui site şi nici disponibilitatea spre folosire a oricăror informații prezente pe site.

Nu ne asumăm nicio responsabilitate pentru conținutul niciunui material prezentat pe acest site. Acestea sunt prezentate în scop informativ.

Limitări de ordin tehnic ale serviciilor

Acest site nu își asumă nicio responsabilitate în cazul în care serviciile site-ului nu pot fi accesate de către utilizatori, pe o perioadă nelimitată/nedeterminată de timp, din orice motive tehnice sau comerciale.

Încheierea acordului

Acest site își rezervă dreptul de a schimba termenii, condițiile şi politicile în orice moment, fără a anunța în prealabil, prin urmare vă recomandă să revedeți în mod regulat această secțiune pentru a fi la curent cu modificările aduse.

Te-ar mai putea interesa:

Cookies