Până la LACRIMI! Imagini sfâș1etoare cu s1cr1ul Antoniei, fetița de 4 ani uc1să și 1ncend1ată în Arad de tatăl vitreg. Micuța a fost înmormântată astăzi

Durere uriașă astăzi pentru toți cei care au cunoscut-o pe Antonia sau au aflat cazul m0rții sale trag1ce de la televizor.

Fetița de doar 4 ani, uc1să și 1ncend1ată de tatăl vitreg, a fost înmormântată. Imagini sfâș1etoare cu s1cr1ul alb în care i-a fost depus trupul fără viață.

Astăzi, la trei săptămâni după ce a fost uc1să și incendiată pe un câmp din Arad, Antonia a fost înmormântată, iar familia a trebuit să traverseze momente greu de imaginat.

Fetița de doar patru ani a fost condusă pe ultimul drum sub ochii tatălui, al bunicilor și al mamei sale, asta după ce partenerul femeii i-a luat viață.

Antonia a fost înmormântată astăzi. Fetița uc1să și 1ncend1ată în Arad a fost depusă într-un s1cr1u alb
Micuța a fost depusă într-un s1cr1u mic, alb, iar imaginile sunt de-a dreptul sfâșietoare. Mai multe coroane de flori au stat lângă trupul fără viață al fetiței plecate într-un mod barbar din această lume.

Mama ei a pregătit o coroană specială pentru micuța sa, acolo unde i-a transmis cât de mult o iubește. Femeia se afla la spital în momentul în care Florin Crișan, partenerul ei de viață, i-a uc1s fiica, după care a încercat să scape de cad avru dându-i f0c.

Cr1m1nalul regretă ce a făcut

Cr1m1nalul fetiței a stat față în față cu jurnaliștii și a mărturisit că regretă foarte mult ceea ce a făcut. El a precizat că dacă ar putea și-ar da viața doar pentru a o mai aduce pe Antonia înapoi, deoarece o iubește foarte mult.

Florin Crișan, tânărul de 23 de ani, a început să plângă și spune că în momentul în care a făcut oribila faptă era sub influența dr0gurilor și că nu și-a dat seama ce a făcut. El a încercat să scape de cad avru, însă un localnic i-a descoperit trupul Antoniei, după ce animalul său de companie a venit la el cu o labă de picior uman în gură. scrie spynes.ro

O scurtă rugăminte...

Prietenii te roagă să distribui știrea pe Facebook!
Îți multumim frumos!
Închide mesajul
This window will automatically close in 30 seconds